INKOM 2019

Ben je niet aanwezig bij de INKOM, maar wil je wel graag lid worden? Stuur dan een mail naar: pr.tragos2018@gmail.com


Waarom kiezen zoveel studenten voor M.S.V. Tragos?

Als de meest traditionele en één van de grootste studentenverenigingen van Maastricht weet de M.S.V. Tragos jaarlijks een grote gevarieerde groep van leden te trekken. Als vereniging voor en door studenten biedt het lidmaatschap bij Tragos iets wat de stad Maastricht en de universiteit alleen jou niet kunnen bieden: van je studietijd een studententijd maken. Stap Maastricht binnen, schrijf je in, en leer binnen de kortste tijd vrienden voor het leven kennen.

De tradities van de M.S.V. Tragos

Word lid en sluit je aan bij 35 jaar aan tradities, gebruiken en historie.

Leer unieke vaardigheden

De leden van de M.S.V. Tragos organiseren niet alleen feesten, maar ook professionele evenementen. Zo brengen de leden elkaar in contact met professionele partijen door een symposium, recruitment diners en het lopen van acquisitie. De commissies, die worden gevuld door de leden, leren jou unieke vaardigheden op professioneel én sociaal gebied.

Maak van Fort Koning Willem I jouw thuisbasis

De M.S.V. Tragos is gevestigd in Fort Koning Willem I, net buiten het centrum van Maastricht. Hierdoor wordt de vereniging niet verwacht om 01.00 zijn deuren al te sluiten, zoals andere verenigingen in het centrum van Maastricht. Door de absentie van buren rondom het fort zit je voor feesten tot in de vroege uurtjes bij Tragos aan het goede adres.

Geniet, maar neem tijd om te studeren

Leden van de M.S.V. Tragos nemen hun studie serieus en zijn dan ook vaak samen te vinden in ofwel de Universiteitsbibliotheek, of in één van onze drie studieruimtes op de sociëteit. Deze zijn enkel geopend voor leden en zijn dus rustiger: ideaal om geconcentreerd te studeren.

De M.S.V. Tragos bereidt jou voor op de toekomst

Tijdens je studententijd zal je contacten leggen die in de toekomst niet alleen je vriendengroep maar ook je professionele netwerk zullen vormen. Door je aan te sluiten bij de M.S.V. Tragos, zal jouw netwerk in korte tijd uit honderden studenten bestaan, die niet alleen in jouw vakgebied studeren, maar verspreid zijn over alle faculteiten van Maastricht University. Je ontwikkelt je breed door te praten en te discussiëren met studenten van andere studies. De leden van de M.S.V. Tragos leren van elkaar, en dit is een unieke ontwikkeling. Dit leren van elkaar heeft niet alleen nú voordelen, maar ook over tien jaar: het vinden van een baan of stage gaat snel en gemakkelijk door het uitgebreide en actieve reünistennetwerk van de M.S.V. Tragos.Zie hier het programma van INKOM 2018 op M.S.V. Tragos:


Zondag 19 augustus: Pre-Party at MSV Tragos
Omdat Tragos jou vóór het officiële startschot al wil laten zien hoe jij het meeste uit jouw INKOM kunt halen, beginnen wij al een avond eerder met de INKOM 2018. Voor de duidelijkheid: iedereen is welkom op ons Pré-Inkom feest, dus neem je kersverse huisgenootjes vooral mee! Start jouw eerste kennismaking met het studentenleven op de enige echte eerste dag van de week, de zondag is de ideale feestdag! Leer de leden alvast kennen en wie weet loop je je INKOM-papa of mama alvast tegen het lijf!


Maandag 20 augustus: Open Party with Mr. Belt & Wezol
Start de officiële INKOM-week op de beste manier op de M.S.V. Tragos met Mr. Belt & Wezol! Kom na de opening op de Markt naar ons Fort Koning Willem I. Leer onze leden kennen onder het genot van een biertje, en maak er met je INKOM-papa en mama een onvergetelijke avond van! Benieuwd naar het werk van onze vrienden Mr. Belt & Wezol? Hier alvast wat voorpret: https://www.youtube.com/watch?v=dPqyIXoxtis

Onder het genot van bier en Mr. Belt & Wezol maar ook Tragos Soundsystem is dit de ideale manier om de maandag van de INKOM in te luiden.


Woensdag 22 augustus: Tragos Open Air Festival
De MSV Tragos is op het gebied van het organiseren van feesten niet te vergelijken met de andere verenigingen. Onze historische binnenplaats is de perfecte locatie voor een festival, het in Maastricht beroemde en beruchte TRAGOS OPEN AIR! De enige echte Kav Verhouzer zal de zomerdeuntjes verzorgen, versterkt door Donald on Sax: een gouden duo dat al jaren verschijnt op onze binnenplaats. En vergeet niet, dit alle onder het genot van GRATIS ijskoude biertjes!

Kom op 22 augustus naar Tragos en beleef samen met ons het ideale festivalgevoel op de beste festivallocatie van Zuid-Limburg terwijl je kennis maakt met de 16 disputen die onze vereniging rijk is! Onder het genot van vele gratis biertjes, zomergevoel en ultieme festivalbeats van geven wij jou vast een kijkje in je eigen toekomst bij Tragos.

Heb je hierna nog zin om door te partyen? Kom dan voor de echte Tragos-ervaring naar ons Fort Koning Willem I voor een Open Kroegavond (23:00 - 6:00) voor de allerdikste afsluiting van je dag! De vele dj’s van ons eigen Tragos Soundsystem zullen er voor zorgen dat jij tot in de vroege ochtend door kan gaan. Tragos kent als enige van alle verenigingen geen verplichte sluitingstijden! De enige echte after is dus bij ons en die wil je niet missen! Tot aan de bar!


Donderdag 23 augustus: Het MultiZalenFeest
Ons MultiZalenFeest is toch wel het pareltje van de week. Heel Maastricht kent ons MultiZalenFeest en dit is dus jóuw kans om dit unieke feest voor het eerst te ervaren. Bij zijn? Verover één van de exclusieve MultiZalenFeest shirts tijdens de cantus: deze shirts zijn jouw toegangskaartje voor een onvergetelijke avond! De combinatie van een fort, een binnenplaats, meerdere zalen en een geweldige line-up zal deze avond tot een groot succes leiden! De avond begint in het oude gedeelte met De Hofnar, terwijl de NOX tot een Boilerroom wordt omgebouwd waar Soepel by Desperados zal zorgen dat jij niet kan blijven stilstaan!


Vrijdag 24 augustus: Burgers & Burritos
Voor dit jaar voor het eerst op het Fort: Burgers&Burritos! Zin om met je groepje een beetje bij te komen van MultiZalenFeest, onder het genot van een burger of een burrito? Kom naar de M.S.V. Tragos en praat met de leden na over een fantastische week terwijl je kan relaxen in de chill-lounge!


Bekijk hier de aftermovie van de INKOM van 2016 om alvast in de sfeer te komen:


DISCLAIMER - De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens de Maastricht University en Zuyd Hogeschool (www.inkom.nl). De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma. De Werkgroep INKOM en de M.S.V. Tragos werken samen tijdens de bovenstaande activiteiten.